Det svenska originalet - från Norrland

Här uppe i norra Sverige har vi sedan generationer haft förmånen att ta fram bland de bästa stålet i hela världen. Den norrländska stålproduktionen har hjälp till att bygga upp samhällen och länder, den kvalitén erbjuder vi nu dig inom matlagning med pizzastålet. Speciellt framtaget för att hålla i generationer och hjälpa till att producera tusentals pizzor och bröd på ett sätt som tidigare var omöjligt i ett vanligt kök.

Detta genom att stålet tar åt sig värme ca 18 gånger bättre än en vanlig pizzasten. Så äntligen får vi en ugn som kan producera nästintill samma värmeutslag som en vedeldad ugn.


Hållbarhet

Vi strävar efter att vara bäst i branschen inom hållbarhet, detta genom att enbart använda lokala företag för produktion samt stål exklusivt från Norrland. Vi vill ha full transparens från första steget i produkten till att den levereras till din dörr. Utöver detta sponsrar vi planteringen av träd för varje såld pizzastål för att kompensera koldioxidutsläppen i hela vår produktions och leveranscykel, detta med hjälp av läkarmissionen.